Benefietdiner Make a Memory

In sterrerestaurant EDEN in Valkenswaard vindt woensdag 22 mei 2024 een bijzonder benefietdiner plaats. Chef-kok en eigenaar Herman Cooijmans en Make a Memory slaan de handen ineen om geld in te zamelen voor de stichting. 

De door Michelin met een ster bekroonde chef Herman Cooijmans heeft persoonlijke redenen om zijn restaurant volledig kosteloos ter beschikking te stellen aan Make a Memory om als ambassadeur aan de slag te gaan voor de stichting. Woensdag 22 mei is in Valkenswaard zodoende de eerste editie van het Benefietdiner. Een culinaire avond vol waardevolle verbindingen, inzichtelijke gesprekken en nieuwe kansen. 

Herman Cooijmans serveert een diner van vijf gangen, inclusief ontvangst met bubbels, begeleidende wijnen of alcoholvrije pairing en koffie of thee met lekkernijen. Gastvrouw is Meike de Jong, bekend van onder andere RTL Nieuws en EditieNL. 

Tafels zijn beschikbaar vanaf twee personen en de kosten per couvert bedragen 250 euro. De volledige opbrengst komt ten goede aan Make a Memory. Bekijk hier de uitnodiging van het benefietdiner. 

BOEK EEN TAFEL EN STEUN MAKE A MEMORY. 

Voor reserveringen en meer informatie kan een e-mail worden gestuurd naar Evy de Waal : edwaal@makeamemory.nl