Reacties

Hieronder leest u enkele reacties van ouders

Hertjes

Beste Make a Memory,

Verdrietig maar tegelijkertijd ook gelukkig genoeg zijn wij op 31 december jl. met jullie in aanraking gekomen. Op 30 december 2017 is onze dochter Stevie ‘Sue’ stil geboren. Alles klopte, behalve haar hartje...
De volgende dag waren jullie er in het ziekenhuis om mooie foto’s van ons te maken. We hebben dit zo ontzettend gewaardeerd! Het feit dat jullie op oudejaarsdag naar ons toe kwamen om prachtige foto’s te schieten van ons samen met ons meisje, heeft ons echt ontroerd. Foto’s die van onschatbare waarde blijken; het enige tastbare dat wij uiteindelijk van onze dochter bezitten... 

Op 9 januari 2018 was de uitvaart van Sue. Omdat wij het werk wat jullie doen zo ontzettend waarderen en wij er onwijs veel respect voor hebben, vroegen wij het groot aantal aanwezigen op de begrafenis of zij in plaats van een kraamcadeau een kleine bijdrage in de mooie, daarvoor bestemde doos wilden stoppen. Hier is zo onwijs positief op gereageerd dat wij jullie dit verzamelde bedrag, plus een aanvulling vanuit ons als ouders, willen ‘overhandigen’.

Wij hebben het bedrag van 400,- euro overgemaakt op jullie rekening. Wij hopen dat hier in de toekomst een hoop gezinnen door jullie mee ‘geholpen’ kunnen worden, zodat zij ook de meest prachtige foto’s van hun dierbare mogen ontvangen. Wij kijken met trots terug op jullie geweldige werk van onze dochter Sue. Niets mooiers dan deze prachtige ‘herinnering’ van ons lieve meisje!

Ontzettend bedankt!

Lieve groeten,

Dion en Myrthe

Beertje

Beste mensen van Make a Memory,

Al een hele tijd wil ik jullie een mail sturen om jullie te bedanken voor de ontzettend mooie en waardevolle foto's die jullie van onze dochter Tess hebben gemaakt afgelopen augustus 2017 op Nicu2 van het WKZ in Utrecht. 

Het was een onwerkelijke ervaring om op het moment dat je je dochter voor het eerst vast mag houden drie dagen na haar geboorte en je op dat moment nog meer overloopt van liefde voor haar dan je al deed, terwijl je weet dat de enige reden dat je haar vast mag houden het feit is dat iets later de beademing uitgeschakeld zal worden en ze zal overlijden, om ondertussen ook nog met een fotografe bezig te zijn om dit moment vast te leggen. Ik wilde het liefst volledig in mijn dochter opgaan en helemaal niet bezig zijn met de instructies van een fotografe, maar ik ben ontzettend blij en dankbaar met de foto's die ze van ons drietjes heeft gemaakt op het moment dat mijn man en ik onze dochter voor het eerst mochten vasthouden. 

Volgens mij hebben we het die avond wel tegen de fotografe gezegd, maar ik weet het niet helemaal zeker, maar zouden jullie haar ontzettend willen bedanken voor de mooie herinneringen die ze voor ons heeft gemaakt. 

De foto's ontvingen we de dag na haar begrafenis, maar omdat het de laatste nieuwe herinneringen zouden zijn die we van Tess zouden zien hebben we er een tijdje over gedaan om de foto's te bekijken. Het was ontzettend fijn om een aantal weken na haar begrafenis nog iets 'nieuws' van haar te kunnen zien. 

Met pijn in mijn hart heb ik net een kleine bijdrage aan jullie stichting overgemaakt. Het is pijnlijk omdat ik weet en besef dat dit geld gebruikt gaat worden om foto's te maken van kindjes van ouders die op dit moment waarschijnlijk nog geen enkel idee hebben dat het noodlot op hun pad gaat komen en foto's de enige tastbare herinneringen aan hun kindje gaan zijn. Maar omdat wij weten hoe ontzettend fijn het is om deze mooie foto's te hebben, maken we met alle liefde een bijdrage aan jullie over om onze toekomstige lotgenoten ook deze mooie herinneringen te kunnen geven. 
Wij wensen jullie alle succes met jullie waardevolle werk!

Frank en Jennifer , de trotse ouders van Tess

Op 28 januari is Carlijn bevallen van onze stilgeboren dochter, Florine. Een van jullie fotografen is die middag langs geweest om foto's te maken.

We willen hem, en jullie, hartelijk danken voor de foto's. Hoewel het moeilijk is ernaar te kijken zijn ze een waardevol bezit, nu en later. Ook de omgang hebben we als heel prettig ervaren, ondanks de trieste gelegenheid.

Zouden jullie de fotograaf (ik ben in alle emotie zijn naam vergeten) dit bericht willen doorsturen?

Vriendelijke groet,
Luuk en Carlijn