Reacties

Hieronder leest u enkele reacties van ouders

Beste make a memory,

Bedankt voor de prachtige foto's die jullie Jan van onze lieve Jack heeft gemaakt. Wij zijn dankbaar dat hij de tijd kon nemen om die avond onze Jack te fotograferen zoals wij ook graag aan hem terugdenken. Als een dappere strijdlustige jongen.

Groet,
Nick en Roos

Goedendag, 

Op 4 oktober heeft fotograaf Ben foto’s gemaakt van ons en dochtertje in het isala. Woow wat een ontzettende mooie foto’s en herinnering!! We willen jullie en ook Ben heel erg bedanken voor jullie mooie werk. Het zijn hele mooie herinneringen aan onze dochter die op 28 okt is overleden. Ze had een ernstige stofwisselingsziekte dat haar spieren en organen aanviel. Het ging niet meer. De gemaakte foto’s zijn daarom des te dierbaarder.

Nogmaals dank en wat een geweldig initiatief!

Lieve mensen van make a memory,

Wat doen jullie ontzettend goed werk. Heel vaak denken mijn man en ik aan het moment in 2013 dat we met jullie in contact kwamen. Op 17 december 2013 is ons lief meisje Ziyi bij 41 weken zwangerschap plotseling in de buik tijdens de bevalling overleden. We weten de oorzaak niet en willen die ook niet weten. Zij was en is onze oudste en wat kijken we vaak naar haar foto’s. Met trots hangen ze in ons huis en ik laat ook met trots, zoals elke ouder dat zou doen met al hun kinderen, de foto’s zien aan dierbaren die in ons huis komen. Hoewel het alweer 7 jaar terug is denken we veel aan jullie en hoe belangrijk jullie niet alleen toen maar nog steeds voor ons zijn. Ziyi is elke dag in onze gedachten en harten. Dankjewel voor alles wat jullie doen. Voor ons en voor andere ouders.

We hebben het ongelofelijke geluk mogen hebben een broertje en zusje voor Ziyi te mogen verwelkomen en dankzij de foto’s kunnen wij hun hun zus laten zien. Ontzettend waardevol.

Heel veel lieve groeten en veel dank voor alles. Voor jullie allen mooie dagen toegewenst. 

Groeten,
Nancy 

Trotse mama van Ziyi, Iven en Loïs en vrouw van Alex ?

Beste stichting make a memory,

Vandaag hebben we van jullie via de post de foto's gekregen van ons lieve dochtertje Lisa.
We zijn er stil van geworden. Wat een prachtig resultaat! Dit is voor ons een hele fijne herinnering. 

We willen de fotograaf (we weten haar naam niet meer maar het begon met een N) heel hartelijk danken voor haar inzet.
We vonden de manier waarop ze haar werk deed uiterst professioneel en heel respectvol voor ons en onze Lisa.
Ook alle anderen die hieraan meegewerkt hebben willen we hartelijk danken.

De foto's zijn voor ons onbetaalbaar. Als dank hebben we een kleine bijdrage overgemaakt. We hopen dat jullie nog veel ouders kunnen helpen aan een fijne herinnering.

Een hartelijke groet,

Wouter en Laura 

Beste mensen van make a memory,

Via deze weg willen we jullie nog ontzettend bedanken voor de mooie foto's die jullie van onze zoon Duuk hebben gemaakt na zijn geboorte/overlijden op 26 augustus.
Jullie hebben bijgedragen aan een mooie herinnering aan Duuk. 
Herinneringen waarvan we er in een veel te  korte tijd zoveel mogelijk hebben kunnen en moeten maken.
Mede door jullie kunnen wij toch fijn terug kijken op deze ongelofelijk heftige tijd.

Dankjulliewel!!!

Lieve vrijwilligers van stichting Make a Memory,

Op 26 september 2018 kwam onze dochter met problemen door zuurstofgebrek op de wereld en hebben wij tot ons grote verdriet drie dagen later afscheid van haar moeten nemen. Het Wilhelmina kinderziekenhuis heeft ons gevraagd of we via jullie foto’s wilden laten maken. Zelfs toen we op het laatste moment vroegen of jullie eerder konden komen, daar Dionne erg snel achteruit ging, stonden jullie binnen een uur op de stoep. We zijn zo enorm blij met deze foto’s, zodat we iedereen kunnen laten zien hoe trots we op haar zijn en dat ze bij ons hoort. Het was veel te kort, waardoor deze foto’s zo extra waardevol zijn. We hebben jullie nooit een berichtje gestuurd, maar denken vaak aan jullie terug en praten hier ook over met anderen. Tijd om iets terug te doen. Toen ik mijn verjaardag na veel wikken en wegen toch besloot te vieren, heb ik vrienden en familie gevraagd geen cadeau te geven, maar een bijdrage te geven om aan jullie te schenken, zodat jullie je werk kunnen blijven doen. Dit hebben we zelf nog verder aangevuld en storten we vandaag op jullie rekening. Nogmaals ontzettend bedankt! 

Veel liefs,
Maarten, Sandra, Milou en Dionne

24 Feb 2019 zijn wij ouders geworden van Faye* en Linde. 

Een van jullie fotografen heeft op 25 februari ons gezinnetje van vier vastgelegd in het LUMC. 

Wij hebben er nooit aan gedacht om écht te bedanken. Na de fotoshoot mochten wij blijven buidelen met onze dochter. De fotograaf is stilletjes vertrokken. 

De foto's die toen zijn gemaakt, zijn onze meest dierbare foto's geworden. 

Wij willen bij deze de fotograaf (nogmaals) hartelijk bedanken voor de prachtige foto's en zijn zorgvuldige manier van met ons omgaan die dag. 

Bedankt voor het mooie werk wat jullie doen. Jullie maken de (harde) wereld een stukje mooier. 

Liefs, 

Beertje

Beste mensen van Make a Memory,

Al een hele tijd wil ik jullie een mail sturen om jullie te bedanken voor de ontzettend mooie en waardevolle foto's die jullie van onze dochter Tess hebben gemaakt afgelopen augustus 2017 op Nicu2 van het WKZ in Utrecht. 

Het was een onwerkelijke ervaring om op het moment dat je je dochter voor het eerst vast mag houden drie dagen na haar geboorte en je op dat moment nog meer overloopt van liefde voor haar dan je al deed, terwijl je weet dat de enige reden dat je haar vast mag houden het feit is dat iets later de beademing uitgeschakeld zal worden en ze zal overlijden, om ondertussen ook nog met een fotografe bezig te zijn om dit moment vast te leggen. Ik wilde het liefst volledig in mijn dochter opgaan en helemaal niet bezig zijn met de instructies van een fotografe, maar ik ben ontzettend blij en dankbaar met de foto's die ze van ons drietjes heeft gemaakt op het moment dat mijn man en ik onze dochter voor het eerst mochten vasthouden. 

Volgens mij hebben we het die avond wel tegen de fotografe gezegd, maar ik weet het niet helemaal zeker, maar zouden jullie haar ontzettend willen bedanken voor de mooie herinneringen die ze voor ons heeft gemaakt. 

De foto's ontvingen we de dag na haar begrafenis, maar omdat het de laatste nieuwe herinneringen zouden zijn die we van Tess zouden zien hebben we er een tijdje over gedaan om de foto's te bekijken. Het was ontzettend fijn om een aantal weken na haar begrafenis nog iets 'nieuws' van haar te kunnen zien. 

Met pijn in mijn hart heb ik net een kleine bijdrage aan jullie stichting overgemaakt. Het is pijnlijk omdat ik weet en besef dat dit geld gebruikt gaat worden om foto's te maken van kindjes van ouders die op dit moment waarschijnlijk nog geen enkel idee hebben dat het noodlot op hun pad gaat komen en foto's de enige tastbare herinneringen aan hun kindje gaan zijn. Maar omdat wij weten hoe ontzettend fijn het is om deze mooie foto's te hebben, maken we met alle liefde een bijdrage aan jullie over om onze toekomstige lotgenoten ook deze mooie herinneringen te kunnen geven. 
Wij wensen jullie alle succes met jullie waardevolle werk!

Frank en Jennifer , de trotse ouders van Tess

Op 28 januari is Carlijn bevallen van onze stilgeboren dochter, Florine. Een van jullie fotografen is die middag langs geweest om foto's te maken.

We willen hem, en jullie, hartelijk danken voor de foto's. Hoewel het moeilijk is ernaar te kijken zijn ze een waardevol bezit, nu en later. Ook de omgang hebben we als heel prettig ervaren, ondanks de trieste gelegenheid.

Zouden jullie de fotograaf (ik ben in alle emotie zijn naam vergeten) dit bericht willen doorsturen?

Vriendelijke groet,
Luuk en Carlijn

Wij willen de stichting Make a Memory hartelijk bedanken voor de mooie foto's van onze dochter Emma. We zijn zeer dankbaar dat we zo snel zulke mooie
foto's hebben ontvangen (we hebben ze daardoor ook op de uitvaart kunnen laten zien).

Het was voor ons vanzelfsprekend om een donatie voor Make a Memory te vragen bij de uitvaart van Emma in plaats van bloemen. We zijn blij met het
opgehaalde bedrag, waardoor ook andere ouders deze waardevolle herinneringen kunnen krijgen.

Met vriendelijke groet,
Joyce & Paul

Wat zijn ze mooi, de foto's. Niet in woorden uit te drukken wat dit voor ons betekend. We zijn ontzettend dankbaar dat Make a Memory bestaat en deze kostbare herinneringen vastlegt op een mooie en pure manier. Dankbaar dat er fotografen zijn die dit belangeloos doen. En dankbaar dat jullie dit voor ons hebben gedaan. We hebben nu voor altijd mooie tastbare herinneringen aan onze eerste kindje Mila, waarvan we met pijn in ons hart afscheid van
hebben moeten nemen. Elke dag zijn we intens verdrietig om haar verlies en dit biedt troost. De fotograaf heeft haar op een hele mooie manier vastgelegd, alleen en met ons samen.

Namens mijn partner Niels en mij ontzettend bedankt voor de mooie foto's! Ik hoop dat jullie nog heel lang herinneringen mogen vastleggen voor mensen die net als ons iets verschrikkelijks meemaken en zo troost kunnen bieden.

Mandy

Beste Make a memory,

Onze zoon Ömer Taha is op vrijdag 4 Januari 2019 overleden. De foto’s die door jullie fotografe zijn gemaakt zijn zo ontzettend mooi. Wij willen jullie enorm bedanken hiervoor. Het zijn mooie herinneringen die we onze hele leven zullen koesteren.

Met vriendelijke groet,
Familie Göktepe

29 december 2017 is na een lange strijd ons zoontje Stijn geboren en na een paar minuten in onze armen overleden. Woorden kunnen dat verdriet en gemis niet beschrijven. Onmenselijk is het.
Maar de foto’s van Make a Memory zorgen er voor dat we iedere dag nog naar ons prachtige mannetje kunnen kijken op het meest dankbare en verdrietige moment in ons leven. Een van de meest dierbare en tastbare herinneringen. Wat Make a Memory voor ons heeft betekend is eveneens onbeschrijflijk. 
 
Wij zijn jullie ongelooflijk dankbaar. Met deze reden hebben wij bij de crematie van Stijn op 5 januari 2018 gevraagd om een donatie voor Make a Memory en/of het Ronald McDonald fonds in plaats van bloemen. De twee stichtingen die voor ons heel veel betekend hebben deze moeilijke periode. 
Uit naam van Stijn zouden we graag een donatie willen geven zodat ook gezinnen in de toekomst, hoe triest ook, in ieder geval een tastbare herinnering vast kunnen laten leggen.

Verdrietig maar tegelijkertijd ook gelukkig genoeg zijn wij op 31 december 2017 met jullie in aanraking gekomen. Op 30 december 2017 is onze dochter Stevie ‘Sue’ stil geboren. Alles klopte, behalve haar hartje...

De volgende dag waren jullie er in het ziekenhuis om mooie foto’s van ons te maken. We hebben dit zo ontzettend gewaardeerd! Het feit dat jullie op oudejaarsdag naar ons toe kwamen om prachtige foto’s te schieten van ons samen met ons meisje, heeft ons echt ontroerd. Foto’s die van onschatbare waarde blijken; het enige tastbare dat wij uiteindelijk van onze dochter bezitten...

Op 9 januari 2018 was de uitvaart van Sue. Omdat wij het werk wat jullie doen zo ontzettend waarderen en wij er onwijs veel respect voor hebben, vroegen wij het groot aantal aanwezigen op de begrafenis of zij in plaats van een kraamcadeau een kleine bijdrage in de mooie, daarvoor bestemde doos wilden stoppen. Hier is zo onwijs positief op gereageerd dat wij jullie dit verzamelde bedrag, plus een aanvulling vanuit ons als ouders, willen ‘overhandigen’.

Wij hopen dat hier in de toekomst een hoop gezinnen door jullie mee ‘geholpen’ kunnen worden, zodat zij ook de meest prachtige foto’s van hun dierbare mogen ontvangen. Wij kijken met trots terug op jullie geweldige werk van onze dochter Sue. Niets mooiers dan deze prachtige ‘herinnering’ van ons lieve meisje!

Ontzettend bedankt!

Lieve groeten, Dion en Myrthe