Kom in actie

Draagt u Stichting Make a Memory een warm hart toe? Heeft u een jubileum, organiseert u een marathon of een fietstocht, of weet u een goede plek voor een collecte? 

Meld uw actie bij ons aan en we vermelden ook uw actie op deze pagina. 
Indien gewenst sturen we u ook een donatie-box en promotiemateriaal (folders) toe.

U kunt een e-mail sturen naar info@makeamemory.nl.

Al actief!

Vindt u dat alle ouders een blijvende herinnering in de vorm van mooie foto’s moeten kunnen krijgen? Kom dan in actie en steun ons!

Onderstaand een aantal evenementen die (vooralsnog) doorgaan en waar u zich voor kunt aanmelden. Wilt u uw evenement hieronder ook benoemen, stuur ons dan een bericht. 

 

- MOEDERDAG ACTIE 
Thibaud en Carlijn de trotse ouders van de stilgeboren baby Sieb komen voor ons in actie. Een Moederdag Box om álle moeders te verwennen. Of je nu een kersverse moeder bent, een wensmama, een moeder met jarenlange ervaring óf een mama bent die haar kindje is verloren. Moederdag blijft een bijzondere dag.

De actie, opgezet vanuit Breda Maakt Mij Blij is op zondag 18 april van start gegaan. In samenwerking met de Boerschappen hebben ze een Moederdag Box samengesteld met daarin een heerlijk 3-gangen aspergemenu van lokale boeren. Wat deze box extra speciaal maakt, is dat je met de aankoop niet alleen lokale boeren en Wijngaard de Rijsakker steunt, maar per box gaat er ook € 10,- naar een goed doel. 

Het goede doel wat zij hebben gekozen is stichting Make a Memory. Vorig jaar verloren zij hun zoontje Sieb en uit eigen ervaring weten zij hoe waardevol een fotoreportage van Make a Memory kan zijn. Daarom nu dit prachtige, landelijke initiatief om alle moeders te verwennen op deze bijzondere dag.

De Moederdag Boxen zijn tot 2 mei te bestellen via Boerschappen.nl/moederdag 

Moederdagbox
Bestel hier je Moederdag Box en steun Make a Memory

 

 

- OP DE PEDALEN / OP DE VOETEN 2021

Waar je het voor doet! 

Ben je een sportieve fietser of wandelaar op zoek naar een mooie uitdaging, een ouder of familielid van een overleden kind of gewoon iemand die Make a Memory een warm hart toedraagt, dan nodigen we je uit je in te schrijven de uitdagende berg de Mont Ventoux te beklimmen. Op de fiets of te voet naar de 1909 meter hoge top van deze vermaarde kale berg. Een bijzondere en voor sommigen een emotionele uitdaging die vervolgens glansrijk kan worden bijgeschreven op je sportieve CV! De werkgroep van Op de Pedalen / Op de Voeten organiseert deze tocht namens stichting Make a Memory om haar werk te kunnen blijven bekostigen. 

Schrijf je in en wij verzorgen de rest! 
Het evenement vindt plaats van 17 t/m 21 september en gaat vooralsnog door.
Inschrijven voor Op de Pedalen / Op de Voeten kan via de website.. 

 

 

 

 

Dondatie-box!

Plaats een Donatie-box! 
Weet u een goede actie of plek om geld in te zamelen voor Make a Memory? Vraag dan nu gratis onze donatie-box aan.