Kom in actie

Draagt u Stichting Make a Memory een warm hart toe? Heeft u een jubileum, organiseert u een marathon of een fietstocht, of weet u een goede plek voor een collecte? 

Meld uw actie bij ons aan en we vermelden ook uw actie op deze pagina. 
Indien gewenst sturen we u ook een donatie-box en promotiemateriaal (folders) toe.

U kunt een e-mail sturen naar info@makeamemory.nl.

Al actief!

Vindt u dat alle ouders een blijvende herinnering in de vorm van mooie foto’s moeten kunnen krijgen? Kom dan in actie en steun ons!

Onderstaand een aantal evenementen die (vooralsnog) doorgaan en waar u zich voor kunt aanmelden. Wilt u uw evenement hieronder ook benoemen, stuur ons dan een bericht. 

- MAKE A MEMORY LOTERIJ 2023!

WIN a great weekend to MAKE A MEMORY! 

Voor een derde jaar op rij starten we op donderdag 1 december 2022 met de Make a Memory Loterij. Loten zijn voor € 2,50 per stuk te bestellen via www.troost.nl. Ook voor dit jaar hebben we een fantastische prijzenpot bestaande uit een aantal hotelovernachtingen, cadeaubonnen én een waardebon ter waarde van € 250,- te besteden bij Roompot. Allemaal prijzen om zelf herinneringen te maken. Voor deze derde editie van de Make a Memory Loterij zijn er wederom een aantal bedrijven die Make a Memory een warm hart toedragen en prijzen beschikbaar hebben gesteld. Bent u benieuwd naar de prijzenpot van 2023, klik dan hier. Stichting Make a Memory bedankt alle sponsoren die deze loterij mogelijk maken! De loterij gaat van start op donderdag 1 december 2022 en de trekking van de loterij vindt plaats op dinsdag 31 januari 2023. 

Wilt u Make a Memory steunen? Koop dan hier uw lot(en)!


- CLUB VAN 100  
Niet iedereen heeft een kind verloren, maar bijna iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die dat is overkomen. Verder leven na het verlies van een kind is moeilijk, maar het moet en onze stichting helpt ouders daarmee op weg. Onze foto's bieden hulp en troost in een periode waarin je als ouder even niets van de wereld begrijpt. Ook voor broertjes en zusjes en opa's en oma's zijn de foto's een tastbare herinnering, die helpt bij de verwerking van hun verlies. Make a Memory wil dat de kosten van de foto's geen financiële drempel vormen. Wij vinden dat alle ouders die hun kind verliezen recht hebben op een blijvende herinnering. Daarom bieden wij de foto's kosteloos aan. 

Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten. De Club van 100 is in 2020 opgericht om bedrijven, instanties en particulieren, die de activiteiten en doelstellingen van Make a Memory een warm hart toedragen, de gelegenheid te geven dat te doen door lid te worden van de Club van 100 van Troost.nl. Wilt u meer informatie over de Club van 100? Vraag dan onze factsheet aan via: info@makeamemory.nl
 

Inschrijven voor de Club van 100 kan via de website www.troost.nl..

 

- OP DE PEDALEN / OP DE VOETEN 

Waar je het voor doet! 

Ben je een sportieve fietser of wandelaar op zoek naar een mooie uitdaging, een ouder of familielid van een overleden kind of gewoon iemand die Make a Memory een warm hart toedraagt, dan nodigen we je uit je in te schrijven de uitdagende berg de Mont Ventoux te beklimmen. Op de fiets of te voet naar de 1909 meter hoge top van deze vermaarde kale berg. Een bijzondere en voor sommigen een emotionele uitdaging die vervolgens glansrijk kan worden bijgeschreven op je sportieve CV! De werkgroep van Op de Pedalen / Op de Voeten organiseert deze tocht namens stichting Make a Memory om haar werk te kunnen blijven bekostigen. 

Wil jij een uitdaging voor het nieuwe jaar? Informeer dan alvast via www.opdepedalen.nl 

 

Dondatie-box!

Plaats een Donatie-box! 
Weet u een goede actie of plek om geld in te zamelen voor Make a Memory? Vraag dan nu gratis onze donatie-box aan.