Restaurant Katseveer

 

Letterlijk: het gastvrij zijn, gulheid in het onthalen van gasten, hartelijkheid en warmte. Dat is hetgeen waar wij naar streven in ons restaurant. Passie voor het vak heb je nodig om elke dag een topprestatie neer te zetten. Elke gast die tevreden, verrast, blij, dankbaar en voldaan de zaak verlaat geeft ons zo’n fijn en voldaan gevoel.

Ontdek restaurant Katseveer aan de oevers van de Oosterschelde en laat je verrassen. 

Niet zo lang geleden spraken wij met chef-kok Leon Vermaire over zijn overname van het restaurant samen met Paul Labruijère, maitre en sommelier van het bedrijf. De reden om een prijs beschikbaar te stellen voor de Make a Memory Loterij was niet moeilijk, zo antwoordde hij in een telefoongesprek: 

'Als vader van jonge kinderen moet je er niet aan denken wat deze ouders overkomt of is overkomen. Wij kunnen met het vrijgeven van een prijs een mooie terugkoppeling geven en een waardevolle bijdrage leveren aan onze maatschappij. En dat doen we graag.' - Chef kok Leon Vermaire. 

En zo maken alle deelnemers van de Make a Memory Loterij kans op een compleet verzorgd 5-gangen diner, inclusief aperitief en drank voor twee personen. 

 

-

Make a Memory bedankt restaurant Katseveer voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

 

kleurvlak

'Wij doen graag iets terug voor onze maatschappij' - Chef-kok Leon Vermaire