Restaurant Rijnzicht*

 


Sinds december 2018 is Restaurant Rijnzicht in het bezit van 1 michelinster. Zij hebben deze behaald door de culinaire beleving die je in het restaurant ervaart, met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentatie. Restaurant Rijnzicht wordt gerund door Carolien van der Velde en Mike Cornelissen (de vierde generatie van de familie Cornelissen).

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, restaurant Rijnzicht. Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.

Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd. Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.

Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen en een fijne ongedwongen gastvrijheid een gastronomische ervaring te bezorgen welke nog lang bij U in herinnering zal blijven. 

En laat het maken van herinneringen nu samenkomen met Make a Memory. Carolien en Mike hebben ervoor gekozen een prachtige prijs beschikbaar te stellen voor de vierde editie van de Make a Memory Loterij. 

Bestel uw lot(en) en maak kans om u volledig in de watten te laten leggen door het team van Restaurant Rijnzicht. De prijs heeft een waarde van een volledige verzorgd 6-gangen innovatie menu voor twee personen. 

 

-

Make a Memory bedankt restaurant Rijnzicht* voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

kleurvlak

Maak kans op een volledig verzorgd 6-gangen Innovatie menu bij Restaurant Rijnzicht