Restaurant Vigor*

 

Chapter No.1 : The Past
Lars Albers (Patron-Cuisinier) en Randy Bouwer (Patron-Sommelier) hebben hun kennis en ervaring opgedaan in verschillende sterrenrestaurants. Met succes hebben zij meerdere zaken ondersteund tijdens de opstart, zowel afzonderlijk als met elkaar. Hun paden kruisten zich de afgelopen jaren onder andere bij Noble* en FG**. Hier is een succesvolle samenwerking, en later ook een hechte vriendschap geboren.

Chapter No.2 : The Present
Uit die gebundelde krachten is Vigor ontstaan. Lars en Randy delen de visie dat uitstekende service net zo belangrijk is als een ijzersterke keuken. De centrale bar vormt daarom het hart van de zaak. Van entree tot dessert staat de gast in contact met het team. Bij Vigor geniet je in een warme ongedwongen sfeer van puurheid en verfijning tot in de kleinste details.

Chapter No.3 : The Future
Jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse gastronomie heeft ons klaargestoomd om te doen wat we écht willen: samen een complete beleving neerzetten voor onze gasten. Met intrigerende gerechten en gastvrijheid die je raakt. Recht in het hart.

En vanuit het hart van Vigor bundelen we letterlijk onze krachten in de vorm van een centrale bar, die tegelijkertijd óók de open keuken is. We zijn er klaar voor om nieuwe herinneringen te maken. 

To be continued. 

 

-

Lars en Randy dragen Make a Memory een warm hart toe om de vierde editie van de Make a Memory Loterij te steunen. Zo mogen we op woensdag 31 januari 2024 een cadeaubon ter waarde van een volledig verzorgde lunch voor twee personen verloten. Ben jij de gelukkige winnaar van deze prijs? 

Bestel uw lot(en) en maak kans op het winnen van deze fantastische prijs. 

kleurvlak

'We zijn er klaar voor om nieuwe herinneringen te maken.'