Studio*

 

Studio* Maastricht. 

Na jarenlang koken bij het historische kasteel Chateau Neercanne* in Maastricht, opende chef-kok Gilbert von Berg in 2021 zijn eigen restaurant: Studio* in Maastricht. De zaak kreeg afgelopen Michelin-uitreiking de eerste ster. Entree 'Het platform voor horeca' interviewt Gilbert, waarin hij vertelt over de kracht van Studio. 

'Na de eerste Michelinster is er niet veel veranderd. Elke dag was de zaak al goed gevuld. Wel hebben we nieuw publiek dat formeler is. In het begin waren we daar wel een beetje bang voor, want Studio is een informele zaak. We vroegen ons af of het nieuwe publiek dat zou begrijpen. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen, want ze waarderen die informele sfeer juist heel erg. 

Er staan acht tafels en we proberen goed aan te voelen wat elke gast wil. Mensen leren kennen: daar halen wij energie uit. Je krijgt echt contact met het personeel. De keuken serveert alle gerechten uit en vertelt het verhaal erachter - of juist niet. Daarnaast kunnen gasten meekijken in de keuken om te zien hoe we de gerechten maken.”

En nu stelt Gilbert zich ook open om Make a Memory te steunen. Herinneringen maken voor ouders die verder moeten zonder hun kind. Daarvoor wil hij graag een prijs beschikbaar stellen. Maak kans op een verzorgde lunch voor twee personen en geniet van de culinaire kunst bij Studio.

-

Make a Memory bedankt Studio* voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

-

BESTEL HIERONDER UW DIGITALE LOTEN. U ONTVANGT PER MAIL UW LOTNUMMER. 
Wilt u liever loten cadeau geven, ga dan naar onze bestelpagina en ontvang uw loten thuis. 

kleurvlak

Studio*
'Mogen wij U verwelkomen?'