Vader Dennis voor Otis*

Deze vaderdag maken wij extra bijzonder door drie verhalen te delen waarvan de vaders zich op sportief gebied inzetten voor Make a Memory.  Zo ook vader Dennis voor hun zoon Otis*. Zijn uitdaging, 80 kilometer wandelen voor Otis* op zondag 12 oktober 2024. Hij vertelt jullie zijn verhaal, 

' Mijn vrouw Silvie en ik ontdekten in juni 2023 dat we zwanger waren van ons zoontje Otis. Na een kalme en rustige zwangerschap kwamen we er bij de 35-weken echo achter dat zijn hartje zonder enige zichtbare aanleiding of indicatie gestopt was. Dit heeft veel impact gehad op ons beiden en kenmerkt een hele moeilijke tijd. 

Op 14 januari 2024 is Otis stilgeboren en het ziekenhuis heeft ons in contact gebracht met stichting Make a Memory. Een vrijwilliger van deze stichting heeft op deze dag mooie foto's gemaakt van ons drietjes. Helaas hebben we met Otis niet veel tastbare herinneringen kunnen maken, wat de foto's van Make a Memory extra waardevol maakt.

Een paar maanden na het overlijden van Otis voelde ik dat ik iets wilde doen voor hem. Ik heb besloten om op 12 oktober 2024, met de start van de Baby Loss Awareness Week, 80 kilometer te gaan lopen voor ons zoontje, om de herinnering aan hem levend te houden. 

Ik heb besloten om de actie aan stichting Make a Memory te koppelen, omdat zij een hele moeilijke periode een klein beetje zachter hebben gemaakt. Voor mij is dit een grote uitdaging, maar dat maakt het des te mooier om iets moois terug kunnen doen voor Otis en Make a Memory en zo voor alle toekomstige ouders van overleden kinderen bij te dragen aan wat Make a Memory ons gegeven heeft. 

Vader Dennis 
Voor Otis.'-
Namens Make a Memory willen wij Dennis, zijn vrouw Silvie en alle anderen betrokkenen hartelijk danken. Klik hier als je de actie van Dennis wilt ondersteunen.