Vader Remco voor Stan*

Deze vaderdag maken wij extra bijzonder door drie verhalen te delen waarvan de vaders zich op sportief gebied inzetten voor Make a Memory.  Zo ook vader Remco voor hun zoon Stan*. Zijn uitdaging, de Mont Ventoux beklimmen in september 2024 voor Stan. Hij vertelt jullie zijn verhaal, 

' Toen wij vol goede moed naar onze 20 weken echo gingen kregen wij te horen dat er iets met Stan zijn hartje niet helemaal klopte. Vanaf dat moment kwamen we in een rollercoaster terecht.

Na verschillende onderzoeken in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam bleek dat er zeer zware hartoperaties nodig waren om onze Stan te redden. De kans op succes was klein en de kans op complicaties tijdens deze operaties groot.

Wij hebben de moeilijkste beslissing uit ons leven moeten maken en hebben uit liefde voor Stan gekozen om de zwangerschap af te breken.

Op 5 juni 2023 is Stan stilgeboren na 23 weken zwangerschap. Het is en was een moeilijke periode met heel veel verdriet. Stichting make a memory heeft na de bevalling in het ziekenhuis prachtige foto's gemaakt van Stan. Die foto's zijn ons heel erg dierbaar omdat we Stan ook maar zo kort in ons leven hebben gehad.

Ik ga op 17 september de Mont Ventoux op fietsen samen met mijn vader om voor deze mooie stichting geld in te zamelen, zodat Make a Memory door kan blijven gaan met dit mooie werk.

Vader Remco
Voor Stan* '

 

-
Namens Make a Memory willen wij Remco, zijn vrouw en alle anderen betrokkenen hartelijk danken. Klik hier als je de actie van Remco wilt ondersteunen.