Vader Youri voor Charlotte Olivia*

Deze vaderdag maken wij extra bijzonder door drie verhalen te delen waarvan de vaders zich op sportief gebied inzetten voor Make a Memory.  Zo ook vader Youri voor hun dochter Charlotte Olivia*. Zijn uitdaging, meedoen aan de IronMan in Denemarken op 23 juni 2024 is voor Charlotte Olivia en Make a Memory. Hij vertelt jullie zijn verhaal, 

'Op 1 maart jl. werd onze dochter Charlotte Olivia geboren, na een voldragen zwangerschap, via een spoed keizersnede. Na haar geboorte bleek geheel onverwachts dat Charlotte heel ziek was. Ze bleek helaas zoveel hersenschade te hebben dat er geen kwaliteit van leven mogelijk was. Op 6 maart hebben we haar in liefde laten gaan. In deze moeilijke tijd hebben wij veel steun ontvangen van de stichting Verbonden Stilte en de stichting Make a Memory, die prachtige foto’s heeft gemaakt in het ziekenhuis voor het afscheid.

Om iets terug te doen voor deze geweldige organisaties, willen we een wervingsactie opzetten. Ik zal een Iron Man volbrengen op 23 Juni in Denemarken om geld in te zamelen voor deze stichtingen. Deze uitdaging, die bestaat uit 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,2 km hardlopen, staat symbool voor de kracht en doorzettingsvermogen de wij in deze moeilijke periode hebben ervaren.

Met deze actie willen we niet alleen geld inzamelen, maar ook het bewustzijn vergroten over het belangrijke werk dat deze stichtingen doen. Ze bieden onschatbare steun aan ouders die een kindje verliezen en helpen om kostbare herinneringen vast te leggen.

Ik nodig jullie uit om ons te steunen en help deze uitdaging tot een succes te maken, in de naam van Charlotte en alle andere sterrenkindjes. Hartelijk dank. 

Vader Youri
Voor Charlotte Olivia*.'

 

 

-
Namens Make a Memory willen wij Youri, zijn vrouw Saphira en alle anderen betrokkenen hartelijk danken. Klik hier als je de actie van Youri wilt ondersteunen.