Restaurant Vinkeles**

 

 

VINKELES** at the dylan
verrassend, eigentijds en elegant

-

Sinds 2022 geeft onze Executive Chef Jurgen van der Zalm zijn eigen draai en toewijding aan Restaurant Vinkeles. Wat hij bezit, is een liefde voor de moderne Franse keuken en de wil om de pure eigen kracht, kleuren en smaken van de producten waarmee gewerkt wordt.

'Ik werk nu 14 jaar voor The Dylan, en ik ben verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met Restaurant Vinkeles, daarbij ben ik ondersteunend naar alle andere keuken afdelingen binnen ons hotel. Je zal mij het grootste deel van de week in de keuken vinden, waar ik leiding geef aan een team van 22.' - Chef Jurgen van der Zalm. 

Restaurant Vinkeles is een unieke bestemming in de historische binnenstad van Amsterdam. Gevestigd in een 18e eeuwse bakkerij is het de perfecte locatie om te genieten van het vakmanschap. 

Voor de Make a Memory Loterij stelt restaurant Vinkeles** een prijs beschikbaar. Omdat het belangrijk is voor ouders om een tastbare herinnering in ontvangst te kunnen nemen. 

Een culinaire beleving aan de Keizersgracht in Amsterdam. Een volledig diner voor twee personen, inclusief aperitief en bijpassend wijnarrangement. Bestel uw lot(en) en maak kans op het winnen van deze prijs. 

We verwelkomen u graag, 

Team Vinkeles**

 

-

Make a Memory bedankt restaurant Vinkeles** voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

kleurvlak

VINKELES** at the dylan

verrassend, eigentijds en elegant