Restaurant Voltaire*


Restaurant Voltaire is onderdeel van Culinair Landgoed Parc Broekhuizen en bevindt zich samen met het boutique hotel in het monumentale landhuis uit 1408. Aan de buitenzijde ademt het pand één en al historie. Aan de binnenzijde lopen oude, originele details en moderne styling naadloos in elkaar over. Bij binnenkomst in Restaurant Voltaire loopt u letterlijk door de keuken als we u naar uw tafel begeleiden. Bij Voltaire hoort tevens een informele bar en een terras waarop u een adembenemend uitzicht heeft.

Op 1 december 2016 werd als eerste onderdeel van het Landgoed Restaurant Voltaire geopend. Slechts twee jaar na de opening heeft Restaurant Voltaire diverse grote prijzen gewonnen en heeft prachtige waarderingen ontvangen, waaronder 15,5 punten in de Gault Millau 2022 en onze eerste Michelinster op 17 december 2018. We zijn hier ongelooflijk trots op en dankbaar voor. De erkenning van Gault & Millau en Michelin, zo kort na de opening, gaf-, en geeft ons de inspiratie en motivatie om verder te groeien.

Wij steunen Make a Memory graag. Daarom stellen wij een 7-gangen diner met bijpassend wijnarrangement beschikbaar om te verloten op 31 januari 2024. 

Zien wij u binnenkort op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen? 
 

-

Make a Memory bedankt restaurant Voltaire* voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

kleurvlak

Maak kans op een 7-gangen diner inclusief bijpassend wijnarrangement